услуги

  1. Home
  2. /
  3. Услуги

Как мога да помогна

Аз помагам на хората да намерят решение в трудни за тях житейски ситуации като изследват собствените си ресурси.

Индивидуална и фамилна психотерапия

Чувствате ли се тревожни объркани и тъжни? Попадате ли в едни и същи разрушителни или нездравословни връзки отново и отново

Онлайн консултиране и психотерапия

Онлайн терапията за разлика от традиционната терапия дава възможност на човек да се срещне с терапевта си от почти всяка точка на света при наличието на интернет или телефонна връзка.

Детско-юношески консултации

Понякога децата също изпитват затруднения в ежедневието си, в общуването с другите, със задълженията вкъщи и в семейната и приятелска среда.

Терапия при тревожни разстройства

Понякога всички изпитваме чувство на безпокойство, тревога и страх. Това могат да бъдат нормални отговори на определени ситуаци.

Хранителни разстройства

Хранителните разстройства са група сериозни състояния, при които хората са прекалено фокусирани върху начина си на хранене и теглото си.

Групова терапия

Груповата психотерапия може да има огромен ефект върху себеизследването на нейните членове, както и върху подобряването на междуличностните йм отношения и качеството йм на живот.

Ползи от хипнозата

Хипнотичното състояние позволява на човек да бъде по-отворен за дискусии и внушения. Това може да подобри успеха на други лечения за много състояния.

  • Хипнозата може да помогне на хората да променят хранителното си поведение и да свалят килограмите
  • Когнитивната хипнотерапия помага да се променят нежеланите модели и поведения, като се свързва с подсъзнанието
  • Хипнозата се използва за лечение на хронични видове болка и болка в резултат на сериозно нараняване
  • Хипнозата дава на ума и тялото ви шанс да се възстанови, възстанови и излекува, като изживеете релаксацията, от която отчаяно се нуждаете
  • Хипнозата може да помогне за лечение на психологическия проблем, който причинява нарушение на съня, като в същото време тя поставя тялото в дълбоко спокойно състояние, което помага на тялото и ума да се подмладят
За повече информация относно моите услуги и записване на час за консултация свържете се с мен